Utskriftsdatum: 22 February 2017

Jobba hos oss

BK_Kort_Omsorgsassistent

Välkommen till oss Borgholms kommun på Öland – ett ställe i världen som har det mesta! Här finns närheten till hav och natur, ett rikt kulturutbud och den samhällsservice du behöver. Önskar du arbeta i de kommunala verksamheterna finns många möjligheter samt viktiga och utvecklande arbetsuppgifter – vi arbetar på uppdrag av och för våra medborgare.

Borgholms kommun fokuserar på ledarskapsfrågor, erbjuder kompetensutveckling och en stimulerande arbetsmiljö. Du erbjuds friskvårdsbidrag, en aktiv personalklubb med mera.

Här nedan hittar du våra lediga jobb. Välkommen med din ansökan!

Har du lite extra tid och vill göra något meningsfullt?

Vi söker dig som vill ge stöd åt människor med någon form av funktionsnedsättning. Vi söker kontaktpersoner, avlösare och ledsagare. Du ger stöd och hjälp i vardagssituationer och hittar på saker med brukaren i hemmet, som att laga mat eller umgås. Ni kan också gå på café, bio eller en promenad. För att brukaren ska kunna ägna sig åt sina intressen kan arbetet också innebära att följa med vid olika kultur- och fritidsaktiviteter.
Par på bänk
Det är ett viktigt och stimulerande uppdrag! Du har varierande arbetstider och timlön eller arvode. Ingen speciell utbildning krävs för uppdraget men det är meriterande om du har erfarenhet av någon funktionsnedsättning och stort intresse av att möta människor. Välkommen med din ansökan!

Kontakt och upplysningar
Socialförvaltningen: 0485-88085
Enhetschef Cecilia Johansson
Tel. 0485-88632
Skicka e-post

Aktuella tjänster  Senast uppdaterad: 09 februari 2017
  • Personalförmåner
    Lyssna Som anställd i Borgholms kommun får du vissa förmåner. En del förmåner, som till exempel seme...