Utskriftsdatum: 18 June 2021

Borgholms kommun fick digitalt besök av Kronprinsessparet

11 maj 2021

Tisdagen den 11 maj fick Borgholms kommun ett digitalt besök av Kronprinsessparet. Mötet handlade om allt från hanteringen av pandemin till inflyttning och ny skola.

Besöket är ett i raden av träffar som Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel nu genomför med kommuner, för att bland annat ta del av vilka effekter den pågående pandemin får i landet.

Kronprinsessparet hade bjudit in kommunstyrelsens ordförande Ilko Corkovic (S) till ett digitalt möte.

”Det var ett trevligt samtal och oerhört tacksamt att Kronprinsessparet är så intresserade och pålästa kring vad som händer i vår kommun. De bryr sig om oss och deras kärlek till Öland är så tydlig”, säger Ilko Corkovic och fortsätter:

”Jag fick möjlighet att hylla de insatser som gjorts under pandemin men även berätta om vad som är på gång i kommunen. De var intresserade och undrade bland annat hur det gått för våra föreningar och vårt näringsliv. De var även mycket intresserade av vad som är på gång i vår kommun med allt från ny skola till nya bostäder och äldreomsorg. Jag ville också tacka Kronprinsessparet för att de alltid ställer upp för oss, deras närvaro betyder mycket för hela Öland, säger Ilko Corkovic.

Hoppa till innehåll