Kontakta oss

Föreläsning om att bli familjehem

Publicerat

Därför söker vi nu fler som vill bli familjehem, men även kontaktfamiljer och kontaktpersoner.

För dig som vill veta mer bjuder vi in till en föreläsning med Thomas Ardenfors. Det kan vara att du vill veta mer om hur man blir familjehem eller kontaktfamilj, eller är nyfiken på ämnet.

“Det är en uppskattad föreläsning och även om man inte tror att det är något för en själv så är det en föreläsning som inte lämnar någon oberörd och den blandas med både skratt och tårar”, säger Sofia Färm.

Till vardags är Thomas Ardenfors politiker i hemkommunen Sollentuna. Det som ger honom mest i livet är dock arbetet som jour-och familjehem åt utsatta barn, något som han vill att andra ska få ta del. Han sprider kunskap och information om hur det är att vara jour-och familjehem (eller fosterhem som man sa förr) med hjälp av sina inspirerande föreläsningar. För den som funderar över att bli jour-och familjehem och vill veta mer kan föreläsningarna ge de insikter som behövs.

Tid och plats

Datum och tid: Torsdag 19 oktober klockan 17:30-19:00.

Plats: Hotell Borgholm eller Folkan i Borgholm, beroende på hur många anmälningar som kommer in. Plats meddelas efter sista anmälningsdatum.

Föreläsningen är kostnadsfri.

Anmälan

Anmälan görs till : sofia.farm@borgholm.se senast 1 oktober med information om hur många som kommer (man behöver inte anmäla sig individuellt, utan en kan anmäla fler).

Har du frågor är du välkommen att kontakta Sofia Färm, familjehemssekreterare, på mejladressen ovan eller på telefon 0485-882 39.

Hälsning från föreläsaren

Tomas Ardenfors videohälsning inför föreläsningen. 

 

Skip to content