Utskriftsdatum: 10 August 2020

Hitta boende på norra Öland

Det finns möjlighet att bo både på landsbygden och stadsmiljö och det är inte större än att allt är nära! Borgholms kommun äger ett fåtal hyreslägenheter, men hänvisar framför allt till lokala mäklare och fastighetsägare. Funderar du på att flytta hit  och har frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig till vår inflyttarlots! Du hittar kontaktuppgifter längst ner på sidan.

Lediga tomter

Försäljning av kommunens lediga tomter sker genom mäklare Fastighetsbyrån Borgholm AB. Du kan kontakta dem för aktuell information på telefon 0485-779 71 eller genom att skicka e-post 

För övriga frågor gällande tomter till salu är du välkommen att kontakta kommunens mark- och exploateringshandläggare, se kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Hyresrätt i Rälla

I Rälla har kommunen ett hyreshus med tio lägenheter.

Två enrummare, 24,3 m², 4 019:- /månad
Sex stycken tvårummare, 48,8 m²,  6 122:- /månad
Två stycken trerummare, 78,6 m², 8 121:- /månad

Till lägenheterna ingår spis med spisfläkt, tvättmaskin, torktumlare och förråd.

Intresseanmälan

Du anmäler intresse genom att skicka e-post, se kontaktuppgifter längst ner på sidan. Ange i ditt e-postmeddelande ditt namn, ditt telefonnummer, nuvarande adress samt önskad storlek på lägenheten. Kösystem upprättas i kronologisk ordning. Den med längst kötid erbjuds lägenheten. Det går  bra att anmäla intresse till samtliga lägenheter.

Lediga lägenheter utannonseras på denna sida, ibland även med annons i lokalpressen.

Regler för uthyrning

  • Hyresgästen måste vara folkbokförd på adressen.
  • Kreditprövning görs innan hyresavtal tecknas.