Utskriftsdatum: 27 October 2020

Jobb och praktik

Är du nyfiken på arbete i Borgholms kommun? I Borgholms kommun finns det många möjligheter. Vi är en arbetsgivare med ett hundratal olika yrken och cirka 1 100 medarbetare. Under de närmaste åren behöver vi anställa ett stort antal personer som ska ersätta de som går i pension. Kanske är du vår nästa kollega?

Anställning

Vill du vara en viktig del av dagens och framtidens utveckling? Här hittar du alla våra lediga tjänster och vikariat:

Praktik

Är du arbetslös och vill få arbetslivserfarenhet? Vi samarbetar med Arbetsförmedlingen för att erbjuda praktikplatser i vår verksamhet. Kontakta din handläggare och för en dialog om vilka möjligheter som finns för dig att söka praktik i Borgholms kommun.

Verksamhetsförlagd praktik

Är du student och är intresserad av verksamhetsförlagd praktik eller vill skriva examensarbete i Borgholms kommun? Ta kontakt med chefen för den verksamhet du är intresserad av och fråga vilka möjligheter som finns. Kontaktuppgifter hittar du antingen via respektive verksamhet eller genom kommunens servicecenter.

Feriearbete

Är du ung kommuninvånare som slutar 9:an eller första året på gymnasiet till sommaren? Då kan feriearbete vara något för dig! Du hittar mer information om feriearbete i menyn.