Utskriftsdatum: 25 November 2020

Klart med julklapp till våra medarbetare – ”På det här sättet vill vi belöna våra medarbetare och samtidigt stötta näringslivet”

Borgholms kommun och Borgholm Energi, BEAB, har beslutat att ge ett presentkort i julklapp till sina medarbetare. Presentkortet på 300 kronor går att använda hos företagare i vår kommun. På det sättet säkerställer vi att pengarna når det lokala näringslivet.

”Vi ser att många kämpar och sliter i den här svåra situationen och på det här sättet vill vi belöna våra medarbetare och samtidigt stötta näringslivet”, säger personalutskottet (Ilko Corkovic, Staffan Larsson och Carl Malgerud).

Vi ber våra anställda att använda presentkortet på ett ansvarsfullt sätt. Många näringsidkare erbjuder exempelvis avhämtning.

Presentkorten kommer att ges till alla tillsvidareanställda, vikarier med vikariat på över tre månader samt timanställda med minst 40 procents tjänstgöring per månad. Presentkorten delas ut inom kort.

Två liknande presentkort har delats ut till medarbetare under året. Det här är en av flera åtgärder som Borgholms kommun vidtar för att bistå näringslivet. Tillsammans hjälps vi åt!