Utskriftsdatum: 22 October 2021

Medborgardialog östra sidan

25 februari 2021

Vi vill fånga upp medborgarnas idéer och synpunkter för att utveckla den östra sidan av kommunen och göra den ännu mer attraktiv att bo och verka i, året om. Det handlar om utveckling både på kort och lång sikt.

Därför bjuder vi in till medborgardialog, ett möte där vi hoppas att så många som möjligt deltar så att vi får in sypunkter och idéer på hur vi tillsammans kan utveckla östra sidan.

Med anledning av den pågående coronapandemin kommer mötena att genomföras digitalt.

Medverkande vid mötet kommer vara bland andra Ilko Corkovic (S), ordförande kommunstyrelsen, Staffan Larsson (C), vice ordförande och Carl Malgerud (M), andre vice ordförande, kommunchef Jens Odevall och samhällsplanerare Leon Hansson.

Anmälan

Anmäl dig via e-post

Ange i ditt e-postmeddelande vilket av tillfällena du vill delta i, du är självklart välkommen att delta i fler än ett. När du har anmält dig får du ett bekräftelsemejl med instruktioner och en länk som du klickar på när mötet ska börja. Du kan testa att ansluta innan för att se hur det fungerar och se så att kamera och mikrofon fungerar. Har du tekniska bekymmer eller frågor är du välkommen att kontakta kommunsekreterare Jonatan Wassberg, innan eller under mötet: telefon: 0485 – 88 354.

Socknarna Runsten och Långlöt

3 mars, klockan  18

Socknarna Gärdlösa och Bredsättra

10 mars, klockan 18

Socknarna Egby, Löt upp till södra delen av Föra

24 mars, klockan 18

 

Hoppa till innehåll