Utskriftsdatum: 02 June 2020

Service i Stadshuset – åtgärder för att förhindra smittspridning

I dessa rådande Corona-tider då vi lägger stort fokus på att förhindra smittspridning, fokuserar vi även som alltid på att ge dig den bästa servicen. Vi har därför tagit fram lite försiktighetsrekommendationer som du kan läsa nedan.

·  När du lämnar din post till oss så önskar vi att du lägger den i den svarta brevlådan till höger om Stadshusets entrédörr. Det är viktigt att du märker din post med namnet på handläggaren eller avdelningen som posten är avsedd för så att posten kommer rätt, var också noga med att dina kontaktuppgifter finns med om vi behöver kontakta dig. Brevlådan töms två gånger om dagen för att din post ska nå mottagaren snarast.

· Du är välkommen att hämta gröna påsar innanför Stadshusets entrédörr.

· Om du vill hämta provtagningskit till vattenprov, ringer du oss på 0485-88000 eller mailar till servicecenter@borgholm.se så ställer vi ut en kasse till dig i entrén. När du lämnar in dina prover på tisdagar jämn vecka, kommer du som vanligt in till oss i Servicecenter då dina prover behöver omedelbar kylning.

·  Om du behöver blanketter för att t.ex. söka parkeringstillstånd, ringer du oss på 0485-88000 eller mailar till servicecenter@borgholm.se så skickar vi blanketten till dig samma dag. Många av de övriga blanketterna hittar du på www.borgholm.se under rubriken blanketter.

Välkommen!