Utskriftsdatum: 05 June 2020

Succén med företagssafari fortsätter

Fredagen , den 18 oktober, är det återigen dags för Företagssafari där politiker och tjänstemän från Borgholms kommun besöker företag i kommunen.

Syftet med besöken är att skapa en bra dialog mellan kommun och näringsliv, som en del i att förbättra företagsklimatet. Målet är att genomföra två företagssafarier per år, en gång på hösten och en gång på våren. Både stora och små företag i kommunen får besök.

”Det är så roligt att träffa våra företagare och höra hur det går för dem, hur de utvecklas och om deras spännande framtidsplaner, säger Anders Magnusson, tillväxtchef på Borgholms kommun.

Företagen som besöks under dagens företagssafari är bland andra; Störlinge Plåtförsäljning, Ölands Grävtjänst, Massage Öland, Capéa Entreprenad, Butik Öland, Lavendel, Runstens Rep. och Smide, Borgholms Däckservice, Villa Ingrid, Skabbekattens keramik, Persnäs Allstäd, Blå Rörs Camping, Öhand / Design Anita Tingskull, Ölands Karameller Café & Karamellkokeri Bredsättra, Ölandsro, Lammbutiken i Äpplerum, Byggfirma Mats Stålgren och BTE Bygger.

”Besöken är uppskattade både bland företagen vi besöker och representanterna från kommunstyrelsen som är med på vårt företagssafari. Hela kommunen ska genomsyras av förståelse och service till företagen och vår företagssafari är en del i arbetet för ett bättre företagsklimat”, säger Kristian Sjövall, näringslivsutvecklare i Borgholms kommun.