Utskriftsdatum: 16 May 2021

Till elever och vårdnadshavare om fortsatta restriktioner inom skolan, fritidsgårdarna och Kulturskolan

30 mars 2021

Fritidsgårdarna

På grund av den ökande smittspridningen så kommer all inomhusverksamhet vara stängd på fritidsgårdarna i Borgholms kommun från och med den 2 april fram till och med den 18 april. Mer information kommer från respektive fritidsgård.

Kulturskolan

På grund av den ökande smittspridningen så kommer kulturskolan i Borgholms kommun att ha all undervisning på distans från och med den 12 april fram till och med den 16 april. (Veckan efter påsklovet.)

Bibliotek

Kommunens bibliotek är fortsatt stängda för besökare, men har begränsad service enligt tidigare beslut.

Distansundervisning högstadieskolorna

Slottsskolan

Beslut om distansundervisning för högstadieelever på Slottsskolan gäller den 12 april och  fram till och med den 16 april. (Veckan efter påsklovet.) Från och med måndag 12 april till och med den 16 april kommer distansundervisning bedrivas för årskurs 7, 8 och 9. Från och med måndag den 19 april är det återigen närundervisning för samtliga elever.

Elever med distansundervisning beställer skollunch via vår e-tjänst för hela veckan. Skolluncherna hämtas på söndagen den 11 april mellan klockan 13 och 14 på Viktoriaköket. Beställningen behöver göras senast tisdag den 6 april klockan 14 för avhämtning på söndagen. Det går självklart att beställa specialkost. E-tjänsten öppnas för beställningar den 31 mars.

På den här sidan beställer elever med distansundervisning sin skollunch

Åkerboskolan

Beslutet gällande distansundervisning för högstadieelever på Åkerboskolan gäller den 12 april och fram till och med den 16 april. (Veckan efter påsklovet.) Från och med måndag 12 april till och med den 16 april kommer distansundervisning bedrivas för årskurs 7, 8 och 9. Från och med måndag den 19 april är det återigen närundervisning för samtliga elever.

Elever med distansundervisning beställer skollunch via vår e-tjänst för hela veckan. Skolluncherna hämtas på söndagen den 11 april mellan klockan 13 och 14 på Åkerboskolan. Beställningen behöver göras senast tisdag den 6 april klockan 14 för avhämtning på söndagen. Det går självklart att beställa specialkost. E-tjänsten öppnas för beställningar den 31 mars.

På den här sidan beställer elever med distansundervisning sin skollunch

Hoppa till innehåll