Kontakta oss

Boka bastun på Kallbadhuset

Publicerat

Nu är det åter möjligt att direktboka bastun på Kallis. För att kunna nyttja din bastubokning behöver du lösa ett dagskort (samma dag som bastubokningen), eller ha ett årskort eller familjekort till Kallbadhuset. För att teckna årskort eller familjekort, kontakta oss.

Om bokningssystemet

I vårt bokningssystem kan du som privatperson, förening eller företag smidigt söka och boka lediga tider i Borgholms kommuns idrottsanläggningar samt ett antal andra lokaler. Du kan betala direkt vid bokningstillfället via Swish eller kort. Föreningsbokningar faktureras. Kostnaden för årskort och familjekort i Kallbadhuset faktureras.

Logga in

Har du ett konto i det gamla bokningssystemet eller har sökt föreningsbidrag finns dina uppgifter antagligen i systemet. Då behöver du ett aktiveringsmejl för att kunna logga in. Du får ett genom att mejla oss på fritid@borgholm.se

Du som är ny kan registrera dig och skapa ett konto genom att följa instruktionerna på inloggningssidan, som du når genom att klicka på ”logga in” uppe till höger på sidan.

Du kan se lediga tider eller söka i föreningsregistret utan att logga in.

Välkommen att boka och sporta med och hos oss!

Till bokningssystemet

Skip to content