Kontakta oss

Nytt bokningssystem

Publicerat

Idag övergår vi till att använda ett digitalt bokningssystem för bland annat våra sporthallar, som heter Interbook Go: https://bokning.borgholm.se/

Här kan du som privatperson, förening eller företag smidigt söka och boka lediga tider i Borgholms kommuns idrottsanläggningar samt ett antal andra lokaler. Du kan betala direkt vid bokningstillfället via Swish eller kort. Det går dock bra att fortsätta att betala via faktura. Kostnaden för Kallbadhuset kommer fortsättningsvis att faktureras, både medlemskap och bokningar av bastun.

Bokningar av bastun gör du via bokningsförfrågan i  Interbook Go. Du söker fram en ledig tid och skickar sedan en förfrågan eller skriver via ”kontakta oss”.  Det är fortfarande två eller tre timmars bokning som gäller. Vi arbetar för att bastubadare åter ska kunna boka själva via det nya systemet.

Har du ett konto i vårt gamla system eller har sökt föreningsbidrag finns dina uppgifter antagligen i systemet. Då behöver du ett aktiveringsmail för att kunna logga in. Du får ett genom att maila oss på fritid@borgholm.se

Du som är ny kan registrera dig och skapa ett konto genom att följa instruktionerna på inloggningssidan, som du når genom att klicka på ”logga in” uppe till höger på sidan.

Du kan se lediga tider eller söka i föreningsregistret utan att logga in.

Välkommen att registrera dig, boka och sporta med och hos oss!

Läs mer om att boka här

Skip to content