Kontakta oss

Anmäl ditt evenemang till Ljus på kultur

Publicerat

Ljus på kultur planeras gå av stapeln 28 oktober till den 6 november 2022. Missa inte att anmäla ditt evenemang till kulturfestivalen som arrangeras på Öland och i Kalmar. Ljus på kulturs hemsida har uppdaterats under året och är nu redo att fyllas med evenemang. Senast 2 oktober behöver ni skicka in evenemangen om ni vill att de kommer med i det tryckta programmet.

Ljus på Kultur är ett samverkansprojekt mellan Borgholm, Kalmar och Mörbylånga kommuner. Vi försöker samla och samordna alla kulturevenemang som genomförs i kommunerna under dessa tio dagar. Under 10 dagar kommer både väntade och oväntade platser i Kalmar och på Öland fyllas med olika kulturupplevelser. Ljus på kultur genomförs under skolornas höstlov. Festivalen är ett resultat av att ett stort antal kulturaktörer och arrangörer samarbetar för att kunna erbjuda alla boende och besökare ett stort och brett kulturutbud, år efter år.

Samordning och gemensam marknadsföring görs av kommunerna och turismorganisationerna. De evenemang som anmäls kommer att synas på Ljus på kulturs hemsida samt i den tryckta folder som delas ut. Det kostar inget att anmäla sitt evenemang till Ljus på kulturs hemsida eller vara med i den tryckta foldern.

Anmäl ditt evenemang

Nytt för i år är att alla anmäler evenemangen på samma ställe.

Bra att veta innan du börjar fylla i:

  • Bilder ska vara liggande format.
  • Telefonnummer =10 siffrigt mobilnummer
  • Adress = Gatuadress + husnummer
  • Datum – tryck på lägg till tillfälle, vill du ha flera datum tryck på samma knapp igen

Har ni några frågor – hör gärna av er till någon av er till: Maria Johanson, kultursamordnare på telefon: 0485-880 81 eller skicka e-post till maria.johanson@borgholm.se

Skip to content