Kontakta oss

Digital medborgardialog för Högsrum i söder till Böda i norr

Publicerat 09 november 2021

Vi vill fånga upp medborgarnas idéer och synpunkter för att utveckla kommunen och göra den ännu mer attraktiv att bo och verka i, året om. Det handlar om utveckling både på kort och lång sikt.

Därför bjuder vi in till medborgardialog, ett digitalt möte där vi hoppas att så många som möjligt deltar så att vi får in synpunkter och idéer på hur vi tillsammans kan utveckla kommunen. Bland annat kommer den nya översiktsplanen att tas upp på mötet.

I våras hade vi medborgardialog med de sydöstra socknarna i kommunen och nu är det dags för socknarna Högsrum, Räpplinge, Borgholms centralort, Köpingsviks socken, samt Alböke, Föra, Persnäs, Högby (Löttorp) och Böda socknar. Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med!

Medverkande vid mötena kommer vara bland andra kommunchef Jens Odevall, samhällsplanerare Leon Hansson och samhällsplanerare Annie Bartos samt folkvalda representanter från kommunledningen.

Anslut

Klicka på länken, den tid och datum som du vill delta. Du kan testa att ansluta innan för att se hur det fungerar och se så att kamera och mikrofon fungerar. Har du tekniska bekymmer eller frågor är du välkommen att kontakta kommunsekreterare Jonatan Wassberg, innan eller under mötet: telefon: 0485 – 88 354.

Tider för medborgardialog

Socknarna Högsrum och Räpplinge (exklusive Borgholm)
16 november, klockan  17.30-19

Borgholm centralort och Köpingsviks socken
23 november, klockan  17.30-19

Socknarna Alböke, Föra, Persnäs och Källa
30 november, klockan  17.30-19

Högby (Löttorp) och Böda
2 december, klockan  17.30-19

Skip to content