Kontakta oss

Hyllade komikern Charlotta Björck till Borgholm

Publicerat

Charlotta Björck, komiker, musiker och kreatör, gästar Folkan den 18 januari, klockan 19-20. Kvällen efter, 19 januari klockan 18-20, håller hon i en kreativ workshop på biblioteket i Borgholm.

Nybrobördiga Charlotta Björck är mest känd för sina sketcher och sin musik på Instagram, där hon heter @charlottabjorck och har 40 000 följare. Under 2021 tog hon klivet in i tv-världen med humorserien Charlotta x 8 på SVT.

Kvällen på Folkan är startskottet för bibliotekets programpunkt Kreativ lill-lördag. Under en onsdag i månaden, till och med maj, kommer det finnas möjlighet att testa olika kreativa workshops i ett samarbete med Kulturskolan. De kreativa kvällarna riktar sig till ungdomar och vuxna.

”Charlotta Björk blir en fin start på vårt programkoncept Kreativ lill-lördag och bara att hon kommer är ju fantastiskt kul! Vi hoppas att en yngre målgrupp ska kunna hitta till biblioteket och där kunna träffa andra som också har ett kreativt intresse. Och att få göra detta tillsammans med kulturskolans begåvade personal är ju kanon”, säger Eva Forssell, bibliotekschef.

På grund av rådande pandemi har vi begränsat antal platser och föranmälan krävs både till giget den 18 januari och till workshopen den 19 januari. Anmälan görs till Borgholms bibliotek, 0485-880 70.

Kreativ lill-lördag är en programpunkt som återkommer en onsdag varje månad och där ett begränsat antal deltagare får vara med på olika kreativa workshops. Det kan vara allt från smide, till att jobba med lera, film med mera.

”Det är inte helt spikat än vad vårens workshoppar kommer innehålla men Charlotta Björk kommer personligen hålla i det första. Det kommer bli både kul och intressant”, säger Eva Forssell

 

 

 

Skip to content