Kontakta oss

Lantbrukssafari – vi vill besöka dig och ditt företag

Publicerat 30 september 2021

Nu i oktober arrangerar Borgholms kommun företagssafari med fokus på lantbruk. Vi hoppas att ni vill ta emot oss och berätta om ert företag.
Lantbruket är en oerhört viktig näring i vår kommun. Det är en stor motor när det gäller arbetstillfällen, viktiga matproducenter och här görs stora investeringar. Tillsammans med turistnäringen är lantbruket den viktigaste näringen på Öland och lantbruket bidrar även stort till turismen. Utan lantbruket hade vi inte haft det unika landskap vi har och som lockar så många till Öland.

Vi hoppas få besöka så många som möjligt

Vi hoppas få besöka ert företag och höra om era förutsättningar. Berätta om ert företag och vad ni tycker att kommunen kan göra för att underlätta för er. Det är viktig input för oss i vårt arbete med att skapa bättre förutsättningar för företagande i vår kommun. Vi som deltar i lantbrukssafarit, som arrangeras vecka 41, är kommunpolitiker och tjänstepersoner från Borgholms kommun.

Kontakta oss om du vill att vi besöker dig

Lantbrukssafari 2021 pågår dessa datum:

  • Måndag 11 oktober klockan: 9-16
  • Onsdag 13 oktober klockan 13-16
  • Torsdag 14 oktober klockan 9-16
  • Fredag 15 oktober klockan 9-16

Kontakta Kristian Sjövall, näringslivsutvecklare, om du vill att vi besöker dig dessa dagar eller för mer information på telefon: 0485-88074 eller skicka e-post

Hoppa till innehåll