Kontakta oss

Rälla bibliotek förlänger stängning

Publicerat

Rälla bibliotek har under ett antal veckor hållit stängt på grund av renovering. Renoveringen behöver förlängas vilket innebär att bibliotekslokalen kommer hållas stängt även den här veckan. Datumet som berörs är onsdag den 26 januari.

Du som har reservationer att hämta blir meddelad och kan hämta dem utanför bibliotekslokalen, onsdag den 26 januari. Återlämning av medier görs i bokinkastet.

Vill du reservera medier för avhämtning, kontakta biblioteket i Borgholm: Skicka e-post till biblioteket@borgholm.se eller ring 0485-880 70.

Anledningen att biblioteket renoveras är för att meröppet planeras lanseras under hösten 2022. Det är bland annat lamporna som kommer bytas ut till mer energivänlig belysning då lokalen kommer vara upplyst dygnet runt.

I samband med att Rälla bibliotek blir meröppet kommer invånarna ha bättre tillgång till biblioteket. På samma sätt som i Borgholm kommer besökare då kunna använda biblioteket och dess tjänster, ett antal timmar varje dag, trots att det är obemannat. Lån och återlämning av medier kommer kunna göras i låneautomaten, utan att personal finns på plats.

Skip to content