Kontakta oss

Satsning på förenkling för företag och arrangörer

Publicerat 22 november 2022

I vår satsning Forum Borgholm samlar vi kompetenser för att underlätta för företagare och arrangörer. ”Vi vet att det här är efterfrågat från vårt näringsliv”, säger Anders Magnusson, tillväxtchef.

Det ska vara enkelt att starta, driva och utveckla sitt företag i Borgholms kommun. I vår satsning Forum Borgholm samlar vi kompetenser för att underlätta, hjälpa till med information och snabba på vid exempelvis ansökningar av tillstånd. Vid ett och samma tillfälle får företagaren träffa alla kontakter för sitt ärende. Vi ger dig som företagare en väg in och genom dialog, vägledning, behovsanpassade råd och effektiv samordning förenklar vi kontakten med oss.

”Vi vet att det här är efterfrågat av företagarna och satsningen är en del i vårt arbete med att förbättra vår service och bemötande. Vi hoppas att satsningen Forum Borgholm ska göra det enkelt och smidigt för företagen”, säger Anders Magnusson, tillväxtchef.

”Vi är den företagstätaste kommunen i landet och den här frågan är oerhört viktig för oss. Företagen och inte minst de många små företagen behöver lättnader från byråkrati och administration så att tid och resurser frigörs som i stället kan läggas på att utveckla verksamheten. Vi hoppas att den här satsningen ska förenkla för företag att verka och växa”, säger Ilko Corkovic,” kommunstyrelsens ordförande.

Tid för möte bokas in fredagar mellan 8-12. Nu bokas möten genom att skicka e-post till anders.magnusson@borgholm.se men en bokningsportal är på gång.

 

Hoppa till innehåll