Byxelkrok ställplats

Välkommen till ställplatsen i Byxelksoks hamn! Här möts du av liv och rörelse med butiker restauranger, lotterier, glass och fina badbryggor. Utbyggnaden av Byxelkroks hamn startade 2018 och blev klar 2021. Här har byggts två bryggor i den nya södra hamnbassängen, vågbrytare i både norr och söder och en större hamnplan och badbrygga. Syftet med utbyggnaden har varit att rusta upp och säkra hamnen för framtida vädersituationer samt att skapa större utrymme för turism och näringsidkare. Vi har även gjort en stor satsning på laddstolpar i våra hamnar och i Byxelkroks hamn finns 8 laddplatser. Här anlägger Ölandsfärjan, som tar med gäster över sundet till och från Oskarshamn och turer utgår till Blå Jungfrun.

Information och service

Adress: Neptunivägen 9

Bokning: Plats går ej att boka i förväg

Betalning: Via campingspot.com

Toaletter: 6 stycken, varav 1 handikappanpassad

Duschar: 9 stycken, varav 1 handikappanpassad

Latrintömning: Ja

Gråvattentömning: Ja

Tvättstuga: Gratis.

Gasol: Ja

Tanka: Ja, bensinstation finns vid norra infarten till hamnen

Biljett ska lösas efter klockan 11.00. Koden till servicehuset byts varje dag. Om biljett löses före klockan 11.00 medföljer gårdagens kod till servicehuset.

Ställplats för husbil

Antal platser: 17 platser

Uppställning: Markerade platser, grus

El: Ja

Taxor och avgifter

Avgifter 2024

För nyttjande av hamnområde i annan avsikt än i enlighet med  nedanstående taxa hänvisas till Borgholms kommuns taxa för allmän plats.

Byxelkrok ställplats Vecka 25-32 Övrig tid, vecka 33-24 El, enfas El, trefas
Avgift kronor / dygn 230 190 65 110