• Helen och Birger förbereder kycklingsoppa i Rällas skolkök
    Två kockar i köket som lagar mat

Utskriftsdatum: 24 January 2021

Matsedel

En bra måltidsverksamhet inom barnomsorg, förskola och skola är av stor betydelse för att främja den nationella folkhälsan. Mat lagad från grunden som serveras i en god miljö under trevliga former, är en viktig del av våra barns och ungdomars vardag.

Tillagning av mat sker i tillagningskök på Viktoriaskolan, Åkerboskolan och på Rälla skola och maten tillagas i största möjliga mån från grunden.

Matsedlarna för våra förskolor och skolor hittar du via länken Matsedel skolmaten Borgholms kommun längre ner på sidan. Du kan även ladda ner appen Skolmaten till olika sorters smartphones och surfplattor. Länk till appen hittar du längre ner på sidan.

Beställning av skollunch

Så länge distansundervisning sker kan du hämta fem lunchlådor på söndagen mellan klockan 12 och 14 på den skola du själv väljer. Tänk på att du måste göra din beställning varje vecka. senast onsdag kl. 14:00 för avhämtning på söndagen.

Du får hämta fem matlådor som du själv får värma. Du kan önska specialkost. Uppdaterad meny finns i Skolmatsappen. Det är en egen meny, som heter ”avhämtningsmeny”.

På fredag 8 januari erbjuds elever med distansundervisning skollunch på sin skola, enligt ordinarie schema.

Du gör beställningen via vår e-tjänst, som du hittar längre ner på sidan.