Kontakta oss

Matsedel

Publicerat 02 september 2019

Från och med 9 januari införs nya regler gällande specialkost och anpassade måltider. Läs mer om de nya reglerna längre ner på sidan. Där hittar ni också länk till den e-tjänst som används för att ansöka om specialkost eller anpassad måltid.


En bra måltidsverksamhet inom barnomsorg, förskola och skola är av stor betydelse för att främja den nationella folkhälsan. Mat lagad från grunden som serveras i en god miljö under trevliga former, är en viktig del av våra barns och ungdomars vardag.

Tillagning av mat sker i tillagningskök på Viktoriaskolan, Åkerboskolan och på Rälla skola och maten tillagas i största möjliga mån från grunden.

Skolorna i Borgholms kommun tar emot skolmjölksstöd från EU. Syftet med detta EU-stöd är att ge fler elever möjlighet att dricka mjölk i skolan.

Matsedlarna för våra förskolor och skolor hittar du via länken Matsedel skolmaten Borgholms kommun längre ner på sidan. Du kan även ladda ner appen Skolmaten till olika sorters smartphones och surfplattor. Länk till appen hittar du längre ner på sidan.

Hoppa till innehåll