• Helen och Birger förbereder kycklingsoppa i Rällas skolkök
    Två kockar i köket som lagar mat

Utskriftsdatum: 24 July 2021

Matsedel

02 september 2019

En bra måltidsverksamhet inom barnomsorg, förskola och skola är av stor betydelse för att främja den nationella folkhälsan. Mat lagad från grunden som serveras i en god miljö under trevliga former, är en viktig del av våra barns och ungdomars vardag.

Tillagning av mat sker i tillagningskök på Viktoriaskolan, Åkerboskolan och på Rälla skola och maten tillagas i största möjliga mån från grunden.

Matsedlarna för våra förskolor och skolor hittar du via länken Matsedel skolmaten Borgholms kommun längre ner på sidan. Du kan även ladda ner appen Skolmaten till olika sorters smartphones och surfplattor. Länk till appen hittar du längre ner på sidan.

Beställning av skollunch

Du får hämta fem matlådor som du själv får värma. Du kan önska specialkost.

Du gör beställningen via vår e-tjänst, som du hittar längre ner på sidan.

Gymnasieelever

Så länge distansundervisning pågår erbjuds gymnasieelever att hämta fem lunchlådor på måndagseftermiddagen på den skola du själv väljer. Det går självklart att beställa specialkost.Tänk på att du måste göra din beställning varje vecka senast onsdag kl. 14:00 för avhämtning på måndag eftermiddag; på Viktoriaskolans lastbrygga klockan 15-17:00 (OBS! notera ändrad tid!), på Åkerboskolans lastbrygga klockan 14-15:30 eller vid Rällaskolans köksfönster måndag klockan 14-15:30.

 

Hoppa till innehåll