Kontakta oss
  • En person i en möteslokal häller upp kaffe i en kopp
  • En person i en möteslokal häller upp kaffe i en kopp

Nätverk och samarbeten

Publicerat 06 april 2017

Det är viktigt för Borgholms kommun att ha en aktiv dialog med näringslivet.  Kommunen samverkar på flera olika sätt, bland annat genom näringslivsrådet. Näringslivsrådets huvudsakliga uppgift är att vara rådgivare till kommunstyrelsen samt driva idéer och frågor som rör företagande, i syfte att skapa attraktionskraft för företagande, nyföretagande och företagsetableringar. Rådet består av representanter från både näringsliv och kommun.

Kommunen bjuder även in till möjligheten att nätverka och att skapa dialog mellan näringsliv, bransch och kommunens tjänstemän och politiker genom bland annat frukostmöten och branschmöten. Välkommen du också!

Näringslivsrådet

Näringslivsrådets huvudsakliga uppgift är att vara rådgivare till kommunstyrelsen samt driva idéer och frågor som rör företagande, i syfte att skapa attraktionskraft för företagande, nyföretagande och företagsetableringar. Rådet består av representanter från både näringsliv och kommun.

Välkommen till våra populära frukostmöten

Det är ett tillfälle för företagare, politiker och offentlig förvaltning att träffas under mer lättsamma former för att nätverka och diskutera näringslivets utveckling och vad som krävs för en ökad tillväxt. Är du privatperson och tycker programmet är intressant är du givetvis också välkommen.

Börja dagen med att bli inspirerad! Anmäla dig via vår e-tjänst längre ner på sidan.

Branschmöten

Branschmöten anordnas några gånger per år. Det är alltid en viss bransch som står i fokus där möjlighet ges att diskutera olika frågeställningar, möjligheter och utveckling samt ställa frågor till representanter för de olika organisationerna och företagen och inte minst mingla och nätverka.

Hoppa till innehåll