Jobba hos oss

10 december 2013

Är du nyfiken på arbete i Borgholms kommun? I Borgholms kommun finns det många möjligheter. Vi är en arbetsgivare med ett hundratal olika yrken och cirka 1 100 medarbetare. Under de närmaste åren behöver vi anställa ett stort antal personer som ska ersätta de som går i pension. Kanske är du vår nästa kollega?

Lediga jobb i Borgholms kommun

Här hittar du alla våra lediga tjänster och vikariat:

Sommarjobb

Välkommen att söka till sommarens soligaste jobb! Just nu söker vi framför allt semestervikarier inom vård och omsorg, klicka på länken.

Varje sommar anställer vi cirka 150 personer, framför allt ungdomar, inom vård och omsorg och gata-park. Välkommen till sommarens soligaste jobb, där till exempel du som studerar eller under vinterhalvåret jobbar på annan ort, kan kombinera att jobba med att njuta av en sommar på Öland! Njut av sol och bad, hög puls med ett stort utbud av uteliv och konserter, eller bara den vackra naturen. Ansökningsperioden är normalt februari – mars inför sommarmånaderna. Du har möjlighet att välja mellan anställningstid från fyra veckor upp till tio veckor, beroende på arbetsplats. Det är möjligt att börja redan i maj. Du får delta i nödvändiga utbildningar för att kunna göra ditt jobb på ett tryggt och säkert sätt, bland annat brandskydd och säkra lyft. Vi kan vara behjälpliga med tips på boende.

Praktik

Är du arbetslös och vill få arbetslivserfarenhet? Vi samarbetar med Arbetsförmedlingen för att erbjuda praktikplatser i vår verksamhet. Vi erbjuder även studenter möjlighet att praktisera hos oss. Du hittar mer information om de olika praktikformerna i menyn.

Feriearbete

Är du ung kommuninvånare som slutar 9:an eller första året på gymnasiet till sommaren? Då kan feriearbete vara något för dig! Du hittar mer information om feriearbete i menyn.

Hoppa till innehåll