Kontakta oss

Jobba hos oss

Publicerat 10 december 2013

Få en vardag med sommarkänsla

Visst är Öland en helt fantastisk sommarö? Och väljer du att flytta hit och bli öbo får du ett rikare liv – året runt – där du enklare kan kombinera karriär, familjeliv och fritid. Bor du redan här och söker nya utmaningar finns det många möjligheter hos oss! Vi är en arbetsgivare med ett hundratal olika yrken och drygt 1000 medarbetare. Under de närmaste åren behöver vi anställa ett stort antal personer som ska ersätta dem som går i pension. Kanske är du vår nästa kollega?

Lediga tjänster och vikariat

Här publiceras våra lediga tjänster. Har du frågor kring en publicerad tjänst ska du kontakta den chef som rekryterar, det står angivet i respektive annons.

Vi administrerar inte spontanansökningar.

Vill du jobba inom vård och omsorg?

Välkommen till ett omväxlande jobb med kunniga och engagerade kollegor där du är med och gör skillnad!  Vi söker medarbetare inom hemtjänst, på vård-och omsorgsboenden för äldre samt inom OFN, omsorgen om funktionsnedsatta. Beroende på var du jobbar ger du stöd till omsorgstagare, antingen i dennes hem, på vård-och omsorgsboende, servicebostad eller gruppbostad.

Du får delta i utbildningar så att du kan göra ditt jobb på ett tryggt och säkert sätt, bland annat ingår brandskydd och säkra lyft. Du måste inte ha körkort, för vissa tjänster går det bra med cykel.

Vikarie eller tillsvidareanställd

Vi söker kontinuerligt vikarier och tillsvidareanställda inom vård och omsorg. Du kan börja med kort varsel, så tveka inte att höra av dig! På fritiden kan du njuta av allt Öland har att erbjuda, året runt!

Praktik

Är du arbetslös och vill få arbetslivserfarenhet? Vi samarbetar med Arbetsförmedlingen för att erbjuda praktikplatser i vår verksamhet. Vi erbjuder även studenter möjlighet att praktisera hos oss. Du hittar mer information om de olika praktikformerna i menyn.

Sommarjobb

Varje sommar anställer vi cirka 200 personer, framför allt ungdomar inom vård och omsorg och gata-park. Välkommen till sommarens soligaste jobb, där till exempel du som studerar eller under vinterhalvåret jobbar på annan ort, kan kombinera att jobba med att njuta av en sommar på Öland! Här finns sol och bad, hög puls med ett stort utbud av uteliv och konserter, och den vackra naturen.

Det är oftast möjligt att börja redan i maj. Vi kan vara behjälpliga med tips på boende. Du hittar länken för att söka via vår förenklade e-tjänst längre ner på sida. Ange namn och telefonnummer, så ringer vi upp dig och diskuterar anställning!

Feriearbete

Är du ung kommuninvånare som slutar 9:an eller första året på gymnasiet till sommaren? Då kan feriearbete vara något för dig! Du hittar mer information om feriearbete i menyn.

Hoppa till innehåll