Kontakta oss

Jobba hos oss

Publicerat 10 december 2013

Är du nyfiken på arbete i Borgholms kommun? I Borgholms kommun finns det många möjligheter. Vi är en arbetsgivare med ett hundratal olika yrken och cirka 1 100 medarbetare. Under de närmaste åren behöver vi anställa ett stort antal personer som ska ersätta de som går i pension. Kanske är du vår nästa kollega?

Lediga jobb i Borgholms kommun

Här hittar du alla våra lediga tjänster och vikariat:

Sommarjobb

Det är inte för sent att söka sommarjobb! Och vi kan erbjuda boende till dig som behöver!

Varje sommar anställer vi cirka 200 personer, framför allt ungdomar inom vård och omsorg och gata-park. Välkommen till sommarens soligaste jobb, där till exempel du som studerar eller under vinterhalvåret jobbar på annan ort, kan kombinera att jobba med att njuta av en sommar på Öland! Här finns sol och bad, hög puls med ett stort utbud av uteliv och konserter, och den vackra naturen.

Du har möjlighet att välja mellan anställningstid från fyra veckor upp till tio veckor, beroende på arbetsplats. Det är oftast möjligt att börja redan i maj. Vi kan vara behjälpliga med tips på boende. Du hittar länken för att söka via vår förenklade e-tjänst längre ner på sida. Ange namn och telefonnummer, så ringer vi upp dig och diskuterar anställning!

Vill du jobba inom vård och omsorg?

Välkommen till ett omväxlande jobb med kunniga och engagerade kollegor där du är med och gör skillnad!  Vi söker personal inom hemtjänst, på vård-och omsorgsboende för äldre samt inom OFN, omsorgen om funktionsnedsatta. Beroende på var du jobbar ger du stöd till omsorgstagare, antingen i ordinärt boende, vård-och omsorgsboende, servicebostad eller gruppbostad.

Du får delta i nödvändiga utbildningar för att kunna göra ditt jobb på ett tryggt och säkert sätt, bland annat brandskydd och säkra lyft. Du måste inte ha körkort, för vissa tjänster går det bra med cykel.

Vikarie eller tillsvidareanställd

Vi söker kontinuerligt vikarier och tillsvidareanställda inom vård- och omsorg. Du kan börja med kort varsel, så tveka inte att höra av dig! På fritiden kan du njuta av allt Öland har att erbjuda, året runt! Vi kan vara behjälpliga med tips på boende.

Praktik

Är du arbetslös och vill få arbetslivserfarenhet? Vi samarbetar med Arbetsförmedlingen för att erbjuda praktikplatser i vår verksamhet. Vi erbjuder även studenter möjlighet att praktisera hos oss. Du hittar mer information om de olika praktikformerna i menyn.

Feriearbete

Är du ung kommuninvånare som slutar 9:an eller första året på gymnasiet till sommaren? Då kan feriearbete vara något för dig! Du hittar mer information om feriearbete i menyn.

Hoppa till innehåll