Utskriftsdatum: 20 October 2021

Möt våra medarbetare

06 oktober 2020

Här berättar några av våra medarbetare vad de tycker om med sitt jobb och vad som är bäst med Öland! Här ser du också lite av den bredd av arbeten som finns i vår kommun. Är det någonting som lockar dig är du välkommen att söka dig till oss!

Lotta Magnusson, gata-park

”Jag jobbar på gata-park den här sommaren och sköter sommarplanteringarna i parkerna och krukorna på gatorna. Jag är utbildad trädgårdsmästare och har mitt eget företag, men det har varit roligt att få arbeta i kommunen och kunna göra lite extra för stadens blommor! Jag har ansträngt mig extra mycket i Societetsparken vid piratskeppet Barbara. Det är ju våra finaste parker i Borgholm och där folk gärna sitter ner; då hinner de titta på och njuta av det vackra gröna. Det bästa med Öland är att det är fint att få bo i en levande landsbygd, allt finns ju här och det händer nåt året om!”

Slottschef Tommy Josefsson

”Jag är ny slottschef sedan den 7 juni i år.  Det bästa med min tjänst är att jag får jobba i en inspirerande miljö och samtidigt inom skiftande verksamhetsområden. Allt från historia till konserter samt intressanta evenemang, utställningar och aktiviteter för barn!

Det bästa med att jobba på Öland är att möta alla besökare och att få vara en del av den positiva bild många har av Öland, dess natur och platser.”

Förskollärare Åsa Jonasson

Jag är lågstadielärare på Viktoriaskolan i Borgholm. I år har jag en förskoleklass. Det är mitt sjätte år i Borgholm. Det bästa med mitt jobb är alla fantastiska barn jag får träffa varje dag! Att ha förmånen att få följa dem under några år och se deras utveckling. Trots att skolan kanske är ganska inrutad, så är ändå varje dag olika! Det bästa med Öland är naturen. Jag älskar det öppna landskapet som är så präglat av jordbruket. Härliga alvar och fantastiska sjöängar!

Omsorgspersonal Safa Hazouri

”Jag har jobbat i hemtjänsten i cirka fyra år och jag tycker det är jätteroligt att träffa olika människor varje dag och hjälpa dem! Det är mycket glädje och skratt i mitt jobb. Samarbetet med kollegorna är också fint, det  känns som man är en familj. Man lär sig också nya grejer varje dag”.

”Det bästa med Öland är naturen och människorna”.

Hoppa till innehåll