Kontakta oss

Medborgardialog

Publicerat 25 februari 2021

Vi vill fånga upp medborgarnas idéer och synpunkter för att utveckla kommunen och göra den ännu mer attraktiv att bo och verka i, året om. Det handlar om utveckling både på kort och lång sikt.

Därför bjuder vi in till medborgardialog, ett möte där vi hoppas att så många som möjligt deltar så att vi får in synpunkter och idéer på hur vi tillsammans kan utveckla kommunen. Bland annat kommer den nya översiktsplanen att tas upp på mötet.

I våras hade vi medborgardialog med de sydöstra socknarna i kommunen och nu är det dags för socknarna Högsrum, Räpplinge, Borgholms centralort, Köpingsviks socken, samt Alböke, Föra, Persnäs, Högby (Löttorp) och Böda socknar. Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med! Ta del av mötesanteckningar från tidigare möten under Mer information längre ned på den här sidan.

Medverkande vid mötena kommer vara bland andra kommunchef Jens Odevall och samhällsplanerare Leon Hansson, samhällsplanerare Annie Bartos samt folkvalda representanter från kommunledningen.

Anmälan

Anmäl dig via e-post: kommun@borgholm.se

Ange i ditt e-postmeddelande vilket av tillfällena du vill delta i, du är självklart välkommen att delta i fler än ett. När du har anmält dig får du ett bekräftelsemejl med instruktioner och en länk som du klickar på när mötet ska börja. Du kan testa att ansluta innan för att se hur det fungerar och se så att kamera och mikrofon fungerar. Har du tekniska bekymmer eller frågor är du välkommen att kontakta kommunsekreterare Jonatan Wassberg, innan eller under mötet: telefon: 0485 – 88 354.

Tider för medborgardialog

Socknarna Högsrum och Räpplinge (exklusive Borgholm)
16 november, klockan  17.30-19

Borgholm centralort och Köpingsviks socken
23 november, klockan  17.30-19

Socknarna Alböke, Föra, Persnäs och Källa
30 november, klockan  17.30-19

Högby (Löttorp) och Böda
2 december, klockan  17.30-19

 

Hoppa till innehåll