Kontakta oss

Sociala medier och tryckt material

Publicerat 21 november 2014

För oss är det viktigt att ha en dialog med våra kommuninvånare. Därför använder vi oss av flera olika kommunikationskanaler. Här kan du läsa om hur du kan dela med dig av dina synpunkter, ställa frågor och få information från Borgholms kommun.

Hemsidan www.borgholm.se

Här på www.borgholm.se finns information som du som kommuninvånare kan behöva. Dels om det du kan behöva veta för att få vardagen att fungera, som barnomsorg, skola, vård, kollektivtrafik, gator, vägar, vatten, avlopp och fritidsaktiviteter. Men vi berättar också om hur vi jobbar för att stötta näringslivet, bidra till ett rikt föreningsliv och för att bidra till Borgholms tillväxt.

Sociala medier

Det är i de sociala medierna som en stor del av kommuninvånarna befinner sig varje dag. För att kunna dela med oss av viktig information om vad som händer till vardags finns vi med i några av de vanligaste sociala medierna. Där har vi också chansen att få veta vad du tycker. Följ oss på följande sociala medier:

Facebook

Borgholms kommun

Borgholms slott

Slottsgården

Blå gården Rälla

Borgholms kulturskola

Instagram

Borgholms bibliotek

Borgholms kommun på Youtube

Du kan följa livesändningar från kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och övriga nämnder via Youtube.

Länk till webbsändningar

KommunNytt

KommunNytt skickas två gånger per år till samtliga hushåll i Borgholms kommun. Numret inför sommaren går även till fritidshusägare. I KommunNytt finns samhällsnyttig information till kommuninvånarna.

Läs senaste KommunNytt här

NäringslivsNytt

NäringslivsNytt publiceras ungefär en gång i månaden och innehåller näringslivsinformation från kommunen. Varje nytt nummer skickas ut till dem som anmält sitt intresse och publiceras som en nyhet på hemsida. Vill du få NäringslivsNytt kan du ange dina kontaktuppgifter via vår e-tjänst, se längre ner på sidan.

Välkommen till Borgholms kommun

Läs vår tidning till dig som är nyfiken på att flytta hit och till dig som vill veta mer om vad kommunen erbjuder

Välkommen till Borgholms kommun!

Hoppa till innehåll