Sociala medier och tryckt material

Syftet med vårt deltagande i de sociala medierna är att ha en dialog med dig som invånare, företagare och besökare. Här publicerar vi allt från vardagshändelser till evenemang och nyheter.

Här kan du på ett enkelt och snabbt sätt kontakta kommunen med dina frågor och få svar, lämna förslag och idéer för att förbättra vår verksamhet.

Facebook

Borgholms kommun

Här hittar du Borgholms kommuns officiella facebooksida. Här publicerar vi våra nyheter och här kan du kommunicera med oss. Bara gilla oss så får du våra nyheter direkt i din nyhetslista!

Borgholms kommun

Borgholms slott

Borgholms slott berättar om vad som är på gång kring konserter, guidningar, utställningar och aktiviteter för hela familjen på sin facebooksida:

Borgholms slott

Fritidsgårdarna

Våra fritidsgårdar berättar om sin verksamhet på sina facebooksidor:

Slottsgården i Borgholm

Blå gården Rälla

Kulturskolan

Här kan du följa med på vad som är på gång på kulturskolan:

Borgholms kulturskola

Instagram

Youtube

Du kan följa livesändningar från kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och övriga nämnder via Youtube.

Länk till webbsändningar

Linkedin

Här berättar vi om våra lediga tjänster, kommunen som arbetsgivare och plats att bo på. Vi är en arbetsgivare med ett hundratal olika yrken och cirka 1 100 medarbetare. Under de närmaste åren behöver vi anställa ett stort antal personer som ska ersätta de som går i pension. Kanske är du vår nästa kollega?

Borgholms kommun på Linkedin

 

KommunNytt

KommunNytt skickas två gånger per år till samtliga hushåll i Borgholms kommun. Numret inför sommaren går även till fritidshusägare. Här blickar vi tillbaka och tittar på satsningar som gjort och vad som är på gång och tipsa om aktiviteter för alla åldrar.

Läs senaste KommunNytt här

NäringslivsNytt

NäringslivsNytt publiceras ungefär en gång i månaden och innehåller näringslivsinformation från kommunen. Varje nytt nummer skickas ut till dem som anmält sitt intresse och publiceras som en nyhet på hemsida. Vill du få NäringslivsNytt kan du ange dina kontaktuppgifter via vår e-tjänst, se längre ner på sidan.

Välkommen till Borgholms kommun