Tennis, klättring, boule och bowls

Tennishall och utebanor finns i centrala Borgholm. I hallen finns dessutom ett gym och en klätterhall, läs mer om Ölands klätterklubb under Mer information längst ned på sidan. Du ska ha fyllt 18 år för att få träna på gymmet i Borgholms tennishall.

Borgholms tennishall

Borgholms tennishall ligger på Fritidsvägen i Borgholm. Bokning av tennistider görs via vår webbokning som du hittar längre ner på sidan. Du måste ha ett lösenord för att boka och en tagg för inpassering. Det får du genom att skicka e-post till oss med följande uppgifter, namn, adress, telefonnummer, e-postadress och personnummer, se under Kontakt, längre ner på sidan. Hyran för banan faktureras löpande. Tennisbanorna i Tennishallen får endast beträdas med rena innegympaskor med ljusa sulor.

Tennisbanorna vid Borgholms idrottsplats

Fler tennisbanor hittar du vid Borgholms idrottsplats, Kungsgatan i Borgholm. Tennisbanorna är stängda för säsongen och öppnar igen till våren. Bokning av tennistider görs via vår webbokning, som du hittar längre ner på sidan.  Där kan du som ny kund först registrera dig och därefter boka tennisbanorna. Inpassering sker med kod alternativt tagg. Hyran för banan faktureras.

Boule

Ölands bouleklubb har en boulehall i Tjusby, där finns 13 inomhusbanor och nio utomhusbanor med tillhörande kök och servering med plats för 50 personer. Läs mer under Mer information längst ned på sidan.

Bowls

I Borgholm finns även en bowlsarena som invigdes 2020. Läs mer om Borgholm Bowls under Mer information längst ned på sidan.

Avgift för att hyra tennisbanor:

Taxor och avgifter 2023

Hyra tennishall
Tennisbana per timme för enskild eller förening från  annan kommun  150 kronor
Tennisbana per timme för förening i kommunen 90 kronor
Bordtennis kronor/timme 50 kronor
Gym månadskort 300 kronor
Gym halvårskort 1200 kronor
Gym årskort 2000 kronor
Speciella arrangemang/dag 1000 kronor
Hyra – tennisbanor vid Borgholms Idrottsplats (utomhusbanor)
Tennisbana per timme för enskild eller förening från annan kommun        150 kronor
Tennisbana per timme för förening i kommunen 90 kronor