Kontakta oss

Aktiviteter för seniorer

Publicerat 09 januari 2020

Det finns mycket att göra för den som vill aktivera sig, umgås och ha roligt i Borgholms kommun!

Här presenterar vi aktiviteter som Borgholms kommuns folkhälsoråd för seniorer är med och arrangerar samt tips på andra arrangemang för dig som senior.

Häng med på promenad

Solweig Löfsved bjuder in till att promenera tillsammans, samling vid Löttorps bygdegård. Ett bra tillfälle att ses och röra på sig.

Tid och plats

Onsdagar klockan 10.30 i Löttorps bygdegård

Ledare

Solweig Löfsved, telefon: 0761-99 55 67

Ingen föranmälan behövs och aktiviteten är gratis.

Välkomna!

Seniorträff på Folkets hus i Borgholm

Varje onsdag klockan 14 är alla pensionärer välkomna till Folkets hus där det arrangeras olika aktiviteter. Vi fikar tillsammans, spelar kort och vi fokuserar på olika ämnen att ta upp vid varje träff.

Aktiviteten arrangeras av PRO och SPF men du behöver inte vara medlem i någon pensionärsorganisation för att vara med. Fika kostar 20 kronor.

Ingen föranmälan.

Välkomna!

Seniorträffar och resa till Kalmar läns museum

Första måndagen i månaden anordnas träffar med fika och aktiviteter för dig som är 70 plus och i ett ensamhushåll från Sandvik och norr ut på Öland.

Träffarna hålls klockan 13-15 i Cirkelhuset i Löttorp, Sankt Olofs Kapell i Byxelkrok och i hembygdsföreningens lokal i Böda.

Det är kostnadsfritt men anmäl ditt intresse i förhand till Karin Borgvall på telefon: 072- 399 10 95.

Träffarna är en del i ett nationellt projekt för att minska ensamhet bland seniorer och SPF samordnar träffarna men du behöver inte vara med i en pensionärsorganisation för att vara med. I samma projekt anordnas nu en resa till Kalmar. Den 27 oktober arrangeras en bussresa till Kalmar läns museum med lunch och guidning på museet. Anmäl intresse att följa med till Karin Borgvall på telefon: 072- 399 10 95 eller Sonia Ekstrand på telefon: 070-217 61 61.

Besök våra träffpunkter för pensionärer

Välkommen att besöka någon av våra träffpunkter i Rälla, Borgholm eller Löttorp. Här kan ni ses och äta lunch, umgås och det anordnas olika aktiviteter.

Äldreveckan 2022

Äldreveckan bjuder på en mängd aktiviteter för pensionärer. Äldreveckan 2022 hölls i april.

Hoppa till innehåll