Kontakta oss

Jobba hos oss

Få en vardag med sommarkänsla

Visst är Öland en helt fantastisk sommarö? Och väljer du att flytta hit och bli öbo får du ett rikare liv – året runt – där du enklare kan kombinera karriär, familjeliv och fritid. Bor du redan här och söker nya utmaningar finns det många möjligheter hos oss! Vi är en arbetsgivare med ett hundratal olika yrken och drygt 1000 medarbetare. Under de närmaste åren behöver vi anställa ett stort antal personer som ska ersätta dem som går i pension. Kanske är du vår nästa kollega?

Lediga tjänster och vikariat

Här publiceras våra lediga tjänster. Har du frågor kring en publicerad tjänst ska du kontakta den chef som rekryterar, det står angivet i respektive annons.

Välkommen att söka våra publicerade annonser, vi kan dock inte ta emot spontanansökningar eller intresseanmälningar.

Jobba inom vård och omsorg?

Välkommen till ett omväxlande jobb med kunniga och engagerade kollegor där du är med och gör skillnad!  Vi söker medarbetare inom hemtjänst, på vård-och omsorgsboenden för äldre samt inom OFN, omsorgen om funktionsnedsatta. Beroende på var du jobbar ger du stöd till omsorgstagare, antingen i dennes hem, på vård-och omsorgsboende, servicebostad eller gruppbostad.

Sommarjobba inom vård och omsorg

Välkommen till sommarens soligaste jobb, där till exempel du som studerar eller under vinterhalvåret jobbar på annan ort, kan kombinera att jobba med att njuta av en sommar på Öland! Här finns sol och bad, hög puls med ett stort utbud av uteliv och konserter, och den vackra naturen.

Du får delta i nödvändiga utbildningar för att kunna göra ditt jobb på ett tryggt och säkert sätt, bland annat brandskydd och säkra lyft. För vissa placeringar krävs körkort, för vissa går det bra att cykla! Vi kan hjälpa till med tips på boende.

Du har möjlighet att välja mellan anställningstid från fyra veckor upp till tio veckor, beroende på arbetsplats. Det är oftast möjligt att börja redan i maj.

Sök sommarjobb och vikariat vår digitala etjänst, så ringer vi upp dig!

Tillsvidareanställningar söker du via länken Lediga jobb högre upp på sidan.

Skip to content